Subota, 4. svibnja 2024.

FOTO Održan Memorijalni kuglački turnir Marija Vrabelj i Darko Sirovec, sudjelovalo 25 kuglača iz svih klubova županije

U organizaciji članova Športskog kuglačkog kluba Koprivnica i Zajednice sportskih udruga Koprivničko-križevačke županije održan je tradicionalni Memorijalni kuglački turnir Marija Vrabelj i Darko Sirovec.

– Turnir se održava u spomen dvoje preminulih članova kuglačkog kluba, a okupio je 25 igrača i igračica iz svih klubova naše županije te Kuglačkog kluba Dubravčan iz Donje Dubrave. Svečano su ga otvorili gradonačelnik Mišel Jakšić te predsjednica kluba Sandra Sinjeri – kazali su iz Grada Koprivnice.

Najuspješnije kuglačice turnira bile su Željka Erdec, Vesna Sertić te Sandra Pehnec. U muškoj konkurenciji najviše srušenih čunjeva imao je Zvonimir Horzitzky, drugi je bio Vladimir Grošanić, dok je treće mjesto zauzeo Boris Ivaniš.

Spomenimo kako su na turniru bili prisutni i predsjednik Zajednice sportova županije Stanislav Lovković te predsjednik Županijskog kuglačkog saveza Josip Rožmarić. Na turniru su bili prisutni članovi obitelji Vrabelj i Sirovec, a kuglači su na ovaj način odali počast nekadašnjim članovima kluba.

zatvori