Petak, 17. svibnja 2024.

FOTO Nogometni klub Lipa Hlebine dobio novo vodstvo, predsjednik predstavio planove

Jednoglasnom odlukom Mario Erdec postao je novi predsjednik Nogometnog kluba Lipa Hlebine.

Odlučeno je tako u subotu na održanoj redovnoj godišnjoj te ujedno i izbornoj skupštini u novouređenim prostorijama kluba, istaknuto je na službenim Facebook stranicama kluba.

Osim predsjednika jednoglasno su izabrani i novi članovi Upravnog i Nadzornog odbor. Prije same izborne skupštine Božica Trnski, načelnica Općine Hlebine, službeno je otvorila novouređene prostorije kluba, čije uređenje je financirala Općina Hlebine. Načelnica je na skupštini pohvalila dosadašnju Upravu i poželjela sreću i puno sportskih uspjeha novom vodstvu kluba.

Mario Erdec, novi predsjednik kluba, na skupštini je predstavio ciljeve novog vodstva kluba.

– Biti član Lipe velika je čast, a biti na čelu kluba nešto je neopisivo, no s funkcijom dolazi i velika odgovornost. Dosadašnja Uprava napravila je velike stvari te je stvorila čvrste temelje. Na tome im iskreno čestitam i uime nove Uprave zahvaljujem – kazao je novi predsjednik.

Dodao je kako će ostvarene rezultate zadržati i po mogućnosti podići barem jednu stepenicu više.

– Pred nama je da osvježimo, pojačamo ekipu za slijedeću sezonu. Prošlo je godinu dana od formiranja omladinskog pogona. Također je zamisao da i taj segment pokušamo proširiti, jer bez mlađih naraštaja nema nogometa, ne samo u Hlebinama, već i drugim klubovima – kazao je Erdec.

Predsjednik je podsjetio okupljene kako iduće godine klub slavi svoj 100. rođendan.

– Dodijeljena mi je velika čast da upravo ja budem predsjednik kluba “stogodišnjaka”. Sad već polako moramo razmišljati i o toj proslavi. No, idemo korak po korak. Još jednom hvala svim članovima na ukazanom povjerenju. Nadam se da vas neću razočarati – zaključio je predsjednik.

zatvori