Četvrtak, 9. svibnja 2024.

FOTO Na Gradskom vatrogasnom natjecanju u Draganovcu sudjelovalo 15 ekipa

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Draganovec u subotu su bili domaćini 22. Gradskog vatrogasnog natjecanja Vatrogasne zajednice grada Koprivnice.

– Natjecalo se 15 ekipa seniora iz osam dobrovoljnih društva. Iako ovo natjecanje nije bilo izlučno, budući da ove godine nema županijskog vatrogasnog natjecanja za seniore, konkurencija je bila velika i ekipe su dale sve od sebe kako bi ostvarile što bolje rezultate – kazala je Sonja Markić iz Vatrogasne zajednice grada Koprivnice.

Proglašenje najboljih održalo se kod kapelice svetog Vida gdje je održano i zajedničko druženje svih natjecatelja, sudaca i organizatora.

– Na zatvaranju okupljenima su se obratili dopredsjednik Vatrogasne zajednice Darko Jurković, zapovjednik Željko Cvrtila, predsjednica Dobrovoljnog vatrogasnog društva Draganovec Aleksandra Rajšel, voditelj sudačke ekipe Daniel Topalović te gradonačelnik Mišel Jakšić koji je čestitao svim sudionicima te naglasio važnost zajedničkog djelovanja unutar gradskog vatrogastva – dodala je.

Gradonačelnik Jakšić uručio je i prijelazni pehar zapovjedniku Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koprivnica Danijelu Matijakoviću, kao ukupnom pobjedniku natjecanja za pomladak, mladež i seniorske ekipe.


Rezultati natjecanja:

Muški (DVD-i u industriji)

  1. DVD Podravka (najbolje vrijeme natjecanja)
  2.  DVD Željezničar

Žene B

  1. DVD Draganovec

Žene A

  1. DVD Draganovec
  2. DVD Koprivnica

Muški B

  1. DVD Štaglinec
  2. DVD Koprivnica
  3. DVD Draganovec
  4. DVD Starigrad 1
  5. DVD Starigrad 2

Muški A

  1. DVD Starigrad
  2. DVD Koprivnica
  3. DVD Jagnjedovec
  4. DVD Herešin
  5. DVD Štaglinec
zatvori