Četvrtak, 16. svibnja 2024.

FOTO Mladi koprivnički vatrogasci nastupili na vatrogasnim susretima u Varaždinskim Toplicama

Ekipe mladeži dobrovoljnih vatrogasnih društava Štaglinec i Koprivnica nastupile su na 23. susretima vatrogasne mladeži i pomlatka Republike Hrvatske i Republike Slovenije.

– Susreti su se održali proteklog vikenda u Varaždinskim Toplicama, a okupilo se oko 500 natjecatelja. Mladi koprivnički vatrogasci već dugi niz godina sudjeluju na ovim susretima, a ovoga puta vodili su ih Dragana Palfi Topalović, Iskrica Forko Međimorec, Melanija Zagorščak i Valentina Bukvić – kazali su iz Vatrogasne zajednice grada Koprivnice.

Dodaju kako je na natjecanju sudio Danijel Topalović, potpredsjednik društva Koprivnica te predsjednik županijskog Savjeta vatrogasne mladeži.

– Muška mladež društva Koprivnica osvojila je deveto mjesto, dok je ženska mladež društva Štaglinec osvojila šesto mjesto – istaknuli su.

Osim vježbi za sudionike su bile organizirane i zanimljive sportske igrice, a druženje su organizirali članovi Hrvatske vatrogasne zajednice u suradnji s Vatrogasnom zajednicom Varaždinske županije te Vatrogasnom zajednicom grada Varaždinske Toplice kao domaćinom susreta.

zatvori