Utorak, 7. svibnja 2024.

FOTO Maturanti Umjetničke škole Fortunat Pintarić upriličili svoje završne koncerte, Šandl: Želim im puno uspjeha u daljnjem školovanju

Maturanti Umjetničke škole Fortunat Pintarić proteklih su dana održali svoje završne koncerte u Domoljubu i Domu mladih.

– U školskoj godini 2022./2023. ispratili smo još jednu generaciju maturanata. Ove školske godine bilo ih je 11 što je najveća generacija maturanata u našoj umjetničkoj školi. Zahvaljujem svim mentorima na radu tijekom godine i pripremi maturalnog koncerta kao i korepetitoricama Lauri Malovac i Miji Mihalić koji su marljivo s njima pripremali program – rekla je ravnateljica Ariana Šandl.

Dodala je da neki od njih svoj put nastavljaju u glazbi i pripremaju se za prijemni ispit na muzičkim akademijama od Osijeka do Pule, dok ostali marljivo polažu državne mature za neki od fakulteta.

– Želimo im puno uspjeha u daljnjem školovanju i da se nastave baviti glazbom profesionalno ili kao članovi ansambala – zaključila je Šandl.

Maturanti Umjetničke škole Fortunat Pintarić generacije 2022./2023. su Juraj Kovač, Lorena Vertuš, Ela Šprem, Ena Štimac, Fran Pehnec, Dorian Kovačić, Teo Čokonaj, Matija Ovčar, Fran Kunić, Iva Puškaš i Marko Crnković.

zatvori