Srijeda, 8. svibnja 2024.

FOTO Malonogometni turnir ulica u Rasinji privukao velik broj gledatelja, na turniru nastupilo pet ekipa

U općini Rasinja održan je malonogometni turnir ulica “Rasinja 2023”, a na turniru je nastupilo pet ekipa.

– Ovo je sedma godina održavanja turnira, a nastupile su ekipe Mala Rasinja/Vinogradska, Andrije Palmotića, Baruna Inkeya/Kolodvorska, Takačev brijeg/Trg svetog Križa/Maltarićeva, Jurja Husa Rasinjanina/Gornji kraj – navode iz Općine Rasinja.

Nakon grupne faze odigrao se finalni dvoboj, a prije toga za treće mjesto igrale su ekipe Takačevog brijega i Baruna Inkeya.

– Baruni su slavili s rezultatom 2:1, a finalni dvoboj odigrale su ekipe Jurja Husa i Male Rasinje. Utakmica je bila neizvjesna do samoga kraja te je nakon regularnog dijela rezultat bio 1:1. Na kraju je ispucavanjem penala pobijedila ekipa Jurja Husa, a ovo je njihov peti osvojeni naslov prvaka – dodali su.

Za pobjedničku ekipu nastupili su Dominik Horvat, Tomislav Belaj, Antonio Martinković, Ivan Zrinski, Luka Labaš, Neven Habijan, Vedran Vučić i Dino Brleković.

– Ovogodišnji ulični turnir je unatoč teškom i sparnom vremenu privukao velik broj ljudi, a zajedničko druženje svih igrača, navijača te prijatelja kluba potrajalo je do kasno u noć – zaključili su.

zatvori