Petak, 3. svibnja 2024.

FOTO Igrači Košarkaškog kluba Koprivnica bili su domaćini ‘All star’ utakmica, tim događajem završena sezona mlađih kategorija kluba

Igrači Košarkaškog kluba Koprivnica bili su domaćini “All star” utakmica druge regionalne lige Sjever za dječake i pretkadete.

– Tim događajem završena je košarkaška sezona mlađih kategorija kluba. Dječaci i pretkadeti su se u proljetnom dijelu sezone natjecali u ligi klubova iz sjevernog dijela Hrvatske. Obje ekipe osvojile su prvo mjesto – kazali su iz kluba.

Na “All star” susretima podijeljene su medalje i pehari za tri prvoplasirane ekipe te priznanja najuspješnijim pojedincima.

– U konkurenciji dječaka za najboljeg igrača lige proglašen je Marko Brlečić, a njegov suigrač Andrija Švegović proglašen je najboljim strijelcem. Osim njih dvojice u “All star” selekciju iz našega kluba izabrani su Teo Torma, Jan Kolar i Martin Šadek – istaknuli su.

Dodaju kako je u konkurenciji pretkadeta najboljim igračem lige proglašen Petar Benotić, a najkorisniji igrač “All star utakmice” bio je Matej Jurčić. U selekciju su još izabrani Huzjak, Periša i Švegović.

Spomenimo kako je u proljetnom dijelu sezone natjecanje završila i momčad M11 koja se natjecala u Mini basket ligi. Nakon pet održanih turnira, ekipa iz Košarkaškog kluba Koprivnica zauzela je treće mjesto.

zatvori