Utorak, 30. travnja 2024.

FOTO Grad Koprivnica nagradio učenike i mentore na ‘Tulumu izvrsnosti’

U dvorani Doma mladih organiziran je “Tulum izvrsnosti”, a riječ je o tradicionalnom nagrađivanju učenika i mentora koji su postigli izvrsne rezultate na natjecanjima u protekloj školskoj godini.

Iz Grada Koprivnice navode kako je “Tulum izvrsnosti” ove godine okupio 561 učenika i mentora.

– Sudjelovali su učenici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce, Umjetničke škola Fortunat Pintarić, Osnovne škole Braća Radić, Osnovne škole Đuro Ester, Osnovne škole Podolice te Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski, kao i Srednje škola Koprivnica, Obrtničke škola Koprivnica te Gimnazije Fran Galović. Grad je za sve učenike pripremio izvrsnice, majice i poklon bonove od 15, 30 i 50 eura. Uz učenike i mentore poklone su dobili i ravnatelji škola – dodali su.

Posebne nagrade za izvrsnost dobili su učenici Mislav Vizjak iz Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski, Petra Slavnić i Anja Horvat iz Osnovne škole Braća Radić, Marija Petrović iz Osnovne škole Đuro Ester, Marta Kiš iz Osnovne škole Podolice, Noa Papić Bogadi iz Umjetničke škole Fortunat Pintarić te Jakov Jurić iz Gimnazije Fran Galović.

Gradonačelnik Mišel Jakšić čestitao je učenicima na postignutom uspjehu te im zaželio sreću u daljnjem obrazovanju.

Dodajmo kako su gradonačelnik i njegova zamjenica Ksenija Ostriž uručili nagrade svakoj od škola, a uime svih učenika obratila se Marta Žužul, učenica drugog razreda Osnovne škole Podolice.

zatvori