Nedjelja, 5. svibnja 2024.

VIDEO Slavenaši večeras protiv Lokomotive, Zekić i Crnac: Čeka nas zahtjevna utakmica u kojoj će svi na terenu morati biti na 100 posto

Nogometaši Slaven Belupa će danas od 18 sati na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš ugostiti Lokomotivu.

Riječ je o susretu koji se igra u sklopu 34. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, a bit će to četvrti međusobni dvoboj trenutno sedmoplasirane i osmoplasirane momčadi koje na ljestvici dijele tri boda. U dosadašnja tri vidjeli smo po jednu pobjedu Slavena, jednu Lokomotive te jedan remi, izvijestili su iz koprivničkog prvoligaša.

Današnju utakmicu su najavili trener koprivničke momčadi Zoran Zekić i krilni napadač Ante Crnac. Istaknuli su kako nas čeka zahtjevna utakmica u kojoj će svi na terenu morati biti na 100 posto tijekom svih 90 minuta kako bi ostvarili željeni rezultat.

– Glavni sudac utakmice bit će Kyriakos Athanasiou, dok će njegovi pomoćnici biti Petros Petrou i Charalampos Georgiou. Sva trojica su iz Cipra. Četvrti sudac utakmice bit će Patrik Kolarić. Dvojac u VAR sobi također dolazi iz Cipra. VAR će biti Rovertos Kosta, a AVAR Evagoras Evagorou – zaključili su u klubu.

Cijelu najavu možete pogledati u videoprilogu.

zatvori