Srijeda, 27. ožujka 2024.

U Virju u tijeku radovi na energetskoj obnovi Doma zdravlja

Nakon što je početkom godine u Virju ugrađen lift i obnovljen prostor u kojem su smještene ordinacije obiteljske i dentalne medicine koje djeluju u sklopu Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije, počela je i energetska obnova vanjske ovojnice zgrade.

Iz Službe ureda župana poručuju da je riječ o projektu vrijednom 45.000 eura koji će se realizirati sredstvima Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije i Općine Virje.

>> FOTO Ordinacije u Virju dobile dizalo, pacijentima olakšan pristup zdravstvenim uslugama, u planu i energetska obnova

Radove su jučer obišli župan Darko Koren i načelnik Općine Virje Mirko Perok koji su izrazili zadovoljstvo dinamikom izvođenja i kvalitete radova te dodali kako će projekt posebno u ovo vrijeme poskupljenja energenata, doprinijeti energetskim uštedama i daljnjem podizanju kvalitete rada i uvjeta za pacijente i djelatnike koji koriste prostore. Dodajmo kako je u prijašnjim zahvatima zajedničkim sredstvima Županije i Općine obnovljeno krovište i stolarija na zgradi Doma zdravlja.

– Župan i načelnik su potom posjetili i Turističku zajednicu područja Središnja Podravina gdje ih je dočekao direktor Nikola Cik koji je predstavio rad Turističke zajednice i planirane aktivnosti te se osvrnuo na nedavno završenu manifestaciju Virovska prkačijada koja se održala po osmi puta i iznova oduševila brojne posjetitelje i goste koji su tri dana boravili u Virju – zaključuju.

Izvor: kckzz.hr
Izvor: kckzz.hr
Izvor: kckzz.hr
Izvor: kckzz.hr
zatvori