Petak, 3. svibnja 2024.

TENISKI KLUB KOPRIVNICA Prva momčad seniora u Rapcu stigla do nove pobjede u prvoj ligi, druga momčad startala pobjedom

U drugom kolu prvoligaškog natjecanja prva seniorska momčad Teniskog kluba Koprivnica gostovala je u Rapcu protiv Teniskog kluba Rabac.

Iz kluba poručuju da su koprivnički tenisači ostvarili novu važnu pobjedu rezultatom 5:2.

– Pobjede za momčad Koprivnice ostvarili su Filip Cvek, Hrvoje Šifkorn i Tino Kovačić u pojedinačnim susretima, te parovi Cvek/Kovačić i Šifkorn/Dautanec.
Ovom pobjedom momčad Koprivnice nalazi se na trećem mjestu ligaške ljestvice u društvu još dvije neporažene momčadi Splita i Samobora – ističu.

Dodaju da su u idućem kolu domaćini momčadi Splita koja je ujedno i glavni favorit za osvajanje naslova prvaka lige, a susret je na rasporedu u nedjelju s početkom u 10 sati.

– Druga seniorska momčad Koprivnice pobjedom je startala u natjecanju treće lige koju je prošle godine osvojila. Na domaćem terenu protivnik je bila momčad Teniskog kluba Podravina iz Ludbrega, a koprivnički tenisači pobijedili su uvjerljivim rezultatom 6:1. Pobjede za Koprivnicu ostvarili su Goran Jalševec, Andrej Tucaković, Viktor Petrović i Domagoj Vuljak u pojedinačnim susretima, te parovi Jalševec/Vuljak Ivan i Tucaković/Vuljak Domagoj – objašnjavaju.

Napominju da su u idućem kolu koje je na rasporedu u subotu s početkom u 10 domaćini ekipi Teniskog kluba Ivanec iz Ivanca.

Izvor: Teniski klub Koprivnica
zatvori