Subota, 18. svibnja 2024.

REZULTATI POLUMARATONA Kraću utrku najbrže istrčao Oliver Orešić, dominirali Varaždinci

U Koprivnici se jučer trčao 4. Koprivnički polumaraton koji je okupio 300-tinjak natjecatelja.

Start i kraj utrke bili su na Zrinskom trgu, a svega 17 minuta nakon početka već smo bili dobili prve pobjednike – u kraćoj utrci na pet kilometara Oliver Orešić iz Atletskog kluba Koprivnica ostvario je prvo mjesto s vremenom od 16:59. Drugi je bio Leon Milner iz Maraton kluba Hrvatski sokol Osijek, a treći Vedran Kelemen iz Atletskog kluba Maratonjare Kutina.

U kategoriji žena prvo mjesto pripalo je Jani Vrban iz Atletskog kluba Maratonjare Kutina s vremenom od 20:37, na drugom mjestu završila je Anja Jambrešić Trkačkog kluba Marathon 95 Varaždin, a na trećem Ema Ljatifi ispred FOOZOS.

>> FOTO/VIDEO Gradske ulice preplavilo 300-tinjak trkača, počeo 4. Koprivnički polumaraton

Kada je pak riječ o samom polumaratonu na 21 kilometar, njega je prvi otrčao Neven Jurković iz Trkačkog kluba Marathon 95 Varaždin u vremenu od 1:21:10, drugo mjesto pripalo je Juri Buljanu iz Atletskog kluba Maksimir, a treće Siniši Škvorcu iz Atletskog kluba Međimurje.

Kod žena je polumaraton prva istrčala Marina Godinić iz Atletskog kluba Varaždin u vremenu od 1:36:22, druga je bila Matea Blažinović iz Atletskog kluba Martin Dugo Selo, a treća Iris Jambrešić iz Trkačkog kluba Marathon 95 Varaždin.

Spomenimo još da su rezultati polumaratona za muškarce po starosnim kategorijama dostupni ovdje, a za žene ovdje.

zatvori