Subota, 4. svibnja 2024.

RADNO U ĐURĐEVCU Janči: Uređuje se Centar za osobe s invaliditetom, plivalište kod Maslačka, a u tijeku je i aglomeracija

Radno je ovih dana u Đurđevcu – uređuje se Centar za osobe s invaliditetom, plivalište kod Dječjeg vrtića Maslačak, a u tijeku je i projekt aglomeracije.

Rekao je to đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči i dodao da se završavaju radovi u ulicama Matije Gupca i kralja Tomislava, a ovaj tjedan počinju i radovi u Ulici 1. svibnja i Bregoviti.

– Radove na aglomeraciji prate i radovi na uređenju male komunalne infrastrukture. Rade se i uređuju pješačke staze, kolni prilazi i ozelenjuju se javne površine. Dinamika radova određena je tehničkim uvjetima – radovi se ne mogu završiti prije nego što se zamijeni sva podzemna infrastruktura i prije nego što se provedu ispitivanja kvalitete vode i tlakova – objasnio je gradonačelnik.

Dodao je da su u tijeku i intenzivni radovi na području prigradskih naselja Budrovac i Čepelovac gdje se završava postavljanje vodovodne mreže nakon čega će se urediti staze i kolni prilazi.

– Pozivam još jednom sve građane da iskoriste mogućnost besplatnog priključka na vodu i odvodnju, svi zainteresirani se mogu prijaviti u Komunalije ili mogu obavijestiti svoje mjesne odbore. Priključci se financiraju iz EU fondova te su u potpunosti besplatni za građane – zaključio je gradonačelnik.

zatvori