Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Radno je u općini Koprivnički Ivanec: Gradi se pješačka staza, rekonstruira se most, a osvježeni će biti i sportski objekti

U općini Koprivnički Ivanec brojni su radovi u tijeku. Osim na pješačkoj stazi u Ulici Braće Radić, radi se i na rekonstrukciji mosta koji ide preko kanala Drakšin te na sportskim objektima.

– Uz pješačku stazu u Ulici Braće Radić, Županijska uprava za ceste pokrenula je i rekonstrukciju mosta koji će biti spojen s pješačkom stazom. U samom projektu to nije bilo predviđeno zbog nekih imovinsko-pravnih odnosa koji su bili problematični. Prije je bio predviđen prekid staze, ali ćemo proširenjem mosta to spojiti i neće biti nikakvih prekida. To će zasigurno pridonijeti sigurnosti prometa. Samu investiciju u 100-postotonom iznosu financira Županijska uprava za ceste – kazao je načelnik Zoran Vrabelj.

>> Počelo je uređenje i proširenje mosta preko kanala Drakšin

Radovi su u tijeku i na sportskim objektima i to u Koprivničkom Ivancu te Kunovcu.

– U Kunovcu je riječ o unutarnjim radovima koji su se malo odužili, no nadamo se kako će uskoro sve biti završeno. Na objektu u Koprivničkom Ivancu nedavno su završeni unutarnji radovi, a još je ostalo postaviti reflektore i ogradu oko malog nogometnog igrališta. Nadamo se da će ti radovi biti dovršeni do obilježavanja Dana općine te da će dobiti uporabnu dozvolu kako bismo mogli imati svečano otvorenje – dodaje načelnik Vrabelj.

zatvori