Subota, 27. travnja 2024.

Podravkašice večeras gostuju u Osijeku, trener Pranjić: Kao i uvijek tražit ćemo čvrstu i pokretljivu obranu te što više napada

Rukometašice Podravka Vegete večeras će u 18 sati igrati utakmicu 25. kola Prve hrvatske rukometne lige za žene protiv Osijeka.

U koprivničkom klubu govore kako je riječ o posljednjoj utakmici na gostujućem terenu. Nakon toga slijedi još jedna utakmica u Koprivnici protiv Zameta, a onda se Podravkašice okreću pripremama za ovogodišnji Final Four hrvatskog ženskog Kupa u Poreču koji je na rasporedu od 25. do 27. svibnja.

Svoje viđenje uoči današnjeg gostovanja dao je trener Antonio Pranjić.

– Gostujemo u Osijeku kod ekipe koja već nekoliko sezona ima par iskusnih igračica u svojim redovima koje odlično nadopunjavaju i mlade igračice. Želimo u Osijeku odraditi utakmicu na maksimalnom nivou, a kao i uvijek tražit ćemo čvrstu i pokretljivu obranu te što više napada na njihovu nepostavljenu obranu. Želimo nastaviti pobjednički niz i vratiti se u Koprivnicu s nova dva boda – rekao je.

U sličnom je tonu nastavila Podravkašica Katja Vuković.

– Od prve minute moramo ući borbeno i angažirano te iz čvrste obrane postizati brze golove. Moramo opravdati ulogu favorita i naravno uzeti dva boda – poručila je.

Spomenimo i da Podravkašice posljednje 26. kolo igraju u Koprivnici 20. svibnja, a točan termin bit će poznat naknadno.

zatvori