Subota, 4. svibnja 2024.

Podravkašice danas dočekuju posljednjeplasirani Umag, Pranjić: Želimo nametnuti naš brzi ritam od početka te ga držati svih 60 minuta

Rukometašice Podravka Vegete danas će na domaćem terenu u sklopu 24. kola Prve hrvatske nogometne lige za žene dočekati ekipu Umaga.

Utakmica je na rasporedu u 18 sati u Školsko sportskoj dvorani Josip Samaržija-Bepo, a najavio ju je trener Antonio Pranjić, izvijestili su iz koprivničkog kluba.

– Dolazi nam ekipa Umaga koja je trenutno posljednja na ljestvici no koja u svojim redovima ima par igračica koje već dugi niz godina igraju u najvišem rangu. Sigurno će fokus biti na nama i na našoj igri. Želimo nametnuti naš brzi ritam od početka te ga držati svih 60 minuta. Danas nam se u sastav vraća mlada Katja Vuković koje u Splitu nije bilo zbog prehlade, a pogodila nas je vijest kako je Ema Guskić u utakmici protiv Lokomotive zadobila najtežu moguću ozljedu te mora na operaciju križnih ligamenata što znači da Eme neće biti dulje vrijeme. Ema je izuzetna osoba te jako bitan kotačić u našoj igri i izvanredno je trenirala te nam je žao što joj se to dogodilo baš sada u ovom posljednjem periodu kada smo svi zajedno radili na ostvarenju željenih ciljeva. Ozljede su sastavni dio sporta i ovim putem joj u ime cijele ekipe želim što brži oporavak i da nam se vrati što jača – rekao je trener.

Svoje viđenje današnjeg susreta dala je i Podravkašica Nikolina Zadravec.

– Moramo maksimalno angažirano i agresivno ući u utakmicu, biti 100 posto fokusirane i odraditi sve što dogovorimo s trenerom te sam sigurna da dva boda ostaju u Koprivnici – zaključila je.

Spomenimo da je ulaz u dvoranu slobodan.

zatvori