Petak, 29. ožujka 2024.

Larissa Kalaus produžila vjernost Podravka Vegeti: Nadam se da ćemo vratiti trofej prvakinja Hrvatske tamo gdje i pripada

Kapetanica Rukometnog kluba Podravka Vegeta Larissa Kalaus i sljedeće će sezone braniti boje Podravke.

Izvijestili su to iz koprivničkog kluba i objasnili da će ovo za nju biti treća sezona u klubu u kojem je još kao dijete napravila prve ozbiljnije rukometne korake te prošla kroz cijelu školu rukometa.

– Nakon toga je svoj put u seniorskom rukometu nastavila u Koki, a potom u zagrebačkoj Lokomotivi gdje je paralelno završila i fakultet psihologije. Uz Podravkin dres, Larissa već dugi niz godina s ponosom nosi i reprezentativni dres, a do danas je nanizala i brojne sportske uspjehe od kojih je za nju najznačajnija bronca s Europskog prvenstva u Danskoj. Osvojila je s Lokomotivom i europski Challenge Kup u sezoni 2016./2017., a u ovoj je sezoni ostvaren uspjeh i s Podravkom kada se ekipa kvalificirala u grupnu fazu Europske lige. Vrlo je važna karika u napadačkoj igri Podravke, a njezin borbeni duh uvijek dolazi do izražaja i u obrambenoj igri – istaknuli su u Podravka Vegeti.

Larissa je po produženju ugovora naglasila da je sretna što ostaje u klubu treću sezonu zaredom.

– Veselim se nadolazećim izazovima i pobjedama s curama i vjerujem da će iduća sezona biti bolja od ove. Nadam se da ćemo pokazati svu svoju kvalitetu i snagu, kako sve cure zajedno tako i ja te da ćemo vratiti trofej prvakinja Hrvatske tamo gdje i pripada – zaključila je.

zatvori