Nedjelja, 5. svibnja 2024.

FOTO Uz tradicionalnu Štruklijadu Udruga žena Gorično srce obilježila 10 godina djelovanja

Udruga žena Gorično srce iz Kunovec Brega velikom proslavom i tradicionalnom Štruklijadom obilježila je 10 godina djelovanja.

Manifestacija je održana u subotu u Društvenom domu u Kunovec Bregu, a na njoj su se okupile članice udruga žena s područja cijele županije te članice prijateljske udruge žena iz Zlatara.

Kako su izvijestili iz Grada Koprivnice, prilikom predstavljanja rada udruge članice su se prisjetile samih početaka. Udruga je pokrenuta na inicijativu predsjednice Vesne Jantolek, a cilj je bio radom doprinijeti zajednici. Članice su se također pohvalile sudjelovanjem na svim važnim gradskim i županijskim manifestacijama.

Predsjednica Jantolek istaknula je kako je ponosna na rad svih članica te da su u ovih deset godina djelovanja postigle puno, a planovi koje su si zadale doista su ambiciozni te će dodatno obogatiti život ovog prigradskog naselja.

Obilježavanju su se odazvali gradonačelnik i saborski zastupnik Mišel Jakšić i zamjenik župana Ratimir Ljubić. Prilikom obraćanja okupljenima gradonačelnik Jakšić je zahvalio članicama na doprinosu koji daju očuvanju tradicije svog kraja i angažmanu prilikom obilježavanja gradskih manifestacija te istaknuo kako je ponosan što uspješno prenose ime svoje udruge, ali grada i županije.

Prigodni program svojim nastupom obogatili su članovi i članice KUD-a Srce, ali i gošće iz Zlatara. Također, članice Udruge Gorično srce za okupljene su i ove godine pripremile duhoviti igrokaz.

zatvori