Utorak, 7. svibnja 2024.

FOTO Mladi koprivnički vatrogasci najuspješniji na Memorijalu Davor Buzina u Majurcu

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Majurec organizirali su u subotu svoj 1. Memorijalni vatrogasni kup Davor Buzina na kojem se okupio velik broj ekipa podmlatka od šest do 12 godina, mladeži od 12 do 16 godina te seniorskih ženskih i muških ekipa.

– Vatrogasnu zajednicu grada Koprivnice predstavljala su dobrovoljna vatrogasna društva Koprivnica, Štaglinec, Draganovec i Starigrad koji su bili i najuspješniji u svojim kategorijama natjecanja – poručila je Sonja Markić, izvjestiteljica vatrogasne zajednice grada Koprivnice.

Djevojke iz DVD-a Koprivnica osvojile su prvo mjesto, a djevojke iz DVD-a Štaglinec drugo mjesto u kategoriji ženska mladež od 12 do 16 godina. Dečki iz DVD-a Koprivnica osvojili su prvo, a dečki iz DVD-a Draganovec drugo mjesto u kategoriji muška mladež od 12 do 16 godina.

Djevojčice iz Starigrada bile su najbolje i osvojile prvo mjesto u kategoriji ženske djece od šest do 12 godina.

– Unatoč kiši i skliskom terenu sve natjecateljske ekipe pokazale su svoje vještine i brzinu te su nagrađeni medaljama i peharima za svoje odlične rezultate. Spomenimo i da su u sudačkoj ekipi bili i suci Danijel Topalović i Dragana Palfi Topalović – zaključila je Markić.

zatvori