Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

FOTO Gradonačelnik se sastao s maturantima, odlučeno gdje će se održati norijada

Gradonačelnik Mišel Jakšić sastao se s maturantima koji polaze srednje škole na području grada Koprivnice kako bi dogovorili održavanje ovogodišnje norijade.

– Prije svega, čestitam vam na uspješnom završetku srednjoškolskog školovanja. Nakon što uspješno položite maturu, neki od vas će nastaviti svoje školovanje na različitim fakultetima diljem Hrvatske, a neki će svoj životni put nastaviti kroz pronalazak željenog posla. U svemu tome želim vam mnogo uspjeha – rekao je gradonačelnik.

Iz Grada navode kako su obje strane iznijele prijedloge, a dogovoreno je da će posljednjeg dana nastave, 26. svibnja biti organizirana proslava na koprivničkoj Bašći gdje će maturante zabavljati DJ.

Također, u tijeku su pregovori s koprivničkim ugostiteljem oko proslave u noćnom klubu koja bi se trebala održati 25. svibnja.

Maturantima su se obratili i predstavnici policije koji su poručili da će cijelo vrijeme biti uz njih te paziti da im se nešto ne dogodi. Istaknuli su kako je važno da u njima vide sigurnost, ali i da im se obrate u slučaju eventualnih problema.

zatvori