Petak, 3. svibnja 2024.

FOTO Gledatelji na ŠRC-u glasno bodrili ekipe, odigran je nogometni Turnir Đurđevac 2023.

Iza nas je produženi vikend pun sportskih događanja. Tako su u Đurđevcu u subotu održane Sportske igre mladih i streličarski turnir, a u nedjelju Jurjevske igre za najmlađe i malonomgometni Turnir Đurđevac 2023. za U7 i U9 selekcije.

– Drago mi je da smo se danas okupili na još jednom sportskom događaju organiziranom za mlađe dobne uzraste. Vrijeme je prekrasno, tereni su puni igrača, a gledalište je puno roditelja. Ovom prilikom čestitam Nogometnom klubu Graničar Đurđevac i treneru Marku Dobravcu na organizaciji. Zbog velikog broja sudionika organizacija zahtjeva puno rada i koordinacije. Prema povratnim informacijama od roditelja svi su zadovoljni i uživaju u ovom sportskom događaju. Mi kao Zajednica sportskih udruga podržavamo ovakav rad s mladima, okupljamo preko 600 sportaša i sportašica u 24 sportske udruge. Osiguravamo besplatni prijevoz na sva natjecanja te smo od ove godine uveli besplatan zdravstveni pregled za sve naše sportaše – rekao je predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca Ivan Juričić uoči početka te je svim sudionicima poželio puno sportskog uspjeha i sreće na turniru.

Na prekrasnim nogometnim terenima ŠRC-a u Đurđevcu nogomet je zaigralo čak 20 ekipa, a na kraju je u kategoriji U7 slavila ekipa Nogometnog kluba Suhopolje dok je u kategoriji U9 slavila ekipa Nogometnog kluba Bjelovar.

Spomenimo da je ovaj proljetni turnir organiziran drugu godinu zaredom. Organizator turnira je Turistička zajednica grada Đurđevca, Stari grad, Zajednica sportskih udruga Grada Đurđevca i Nogometni klub Graničar Đurđevac.

zatvori