Petak, 3. svibnja 2024.

ERIC predstavio spot za novu pjesmu: Prije nego smo došli na lokaciju, nismo znali u kakvom će nas stanju dočekati

ERIC, 22-godišnji kantautor, multi instrumentalist i producent rodom iz Rasinje, objavio je spot za svoju novu pjesmu.

“Gdje Je Ta Ljubav” pita se ERIC dok luta ruševinama, a romantičan zalazak sunca ostavlja nadu za pronalaskom sretnog kraja.

– Nakon dužeg razmišljanja, odlučili smo spot snimiti u napuštenom kompleksu Hotela Palace u Haludovu na Krku. Prije nego što smo došli na samu lokaciju, nismo točno znali u kakvom će nas stanju dočekati i kako će sve skupa izgledati, ali ostaci i ruševine ovog nekad prekrasnog elitnog hotela toliko su fotogenični da snimanje zaista nije bilo teško. Uz to smo još imali priliku i istražili ovaj jako zanimljiv dio turističke povijesti. Vrijeme nam je također bilo naklonjeno tako da nas dočekali sunčani dan i plavo nebo, a neplanirano smo zabilježili i sjajne kadrove u predivnom zalasku sunca – objašnjava ERIC.

Nakon prošlogodišnje nominacije za nagradu Porin u kategoriji Novi izvođač godine, ERIC se i ove godine našao među nominiranima i to za autorsku skladbu “Feel You Close” koju izvodi s Ivanom Kindl. U međuvremenu u svom glazbenom studiju radi na mnoštvu novih ideja.

zatvori