Četvrtak, 2. svibnja 2024.

Članovi Udruge umirovljenika iz Rasinje ostvarili odlične rezultate na sportskom susretu

 

Članovi Zajednice udruge umirovljenika Koprivničko-križevačke županije sudjelovali su na sportskim susretima, a natjecalo se u tri discipline i u svakoj su sudjelovale muške i ženske ekipe.

Na natjecanju su sudjelovale udruge iz Đurđevca, Koprivnice, Križevaca, Ferdinandovca, Podravskih Sesveta te Rasinje.

Odmjeravanje snaga u kartaškoj igri bela odvijalo se u prostorijama Doma Mladena Markača, pikado u prostorijama Udruge iz Đurđevca, dok je natjecanje u kuglanju bilo na otvorenom u prostoru parka ispred prostorija udruge.

– Natjecatelji iz Udruge umirovljenika Matice Općine Rasinja postigli su dobre rezultate u kuglanju i kartanju bele. Bilo je to jedno lijepo i sadržajno druženje – javljaju iz Općine Rasinja.

Josip Smok ostvario je velik uspjeh u kuglanju osvojivši prvo mjesto, a Mijo Sanković četvrto mjesto. Za žensku ekipu u kuglanju drugo mjesto osigurala je Marija Sakač, dok je Štefica Jembrek bila četvrta.

Iz Općine navode kako su najbolje rezultate za udrugu ostvarile su Jadranka Oreški i Dragica Leško, koje su bile predstavnice ženske ekipe u beli. Zbog osvojenog prvog mjesta nagrađene su osobnim priznanjima, a dobile su i zlatno priznanje kao ekipa.

Svi dobitnici priznanja ostvarili su pravo sudjelovanja na državnom natjecanju, koje će se krajem mjeseca održati u Međimurju.

zatvori