Subota, 27. travnja 2024.

Bivša učenica Srednje škola Koprivnica Jelena Draganić proglašena najboljom studenticom generacije na fakultetu u Opatiji

Bivša učenica Srednje škola Koprivnica Jelena Draganić proglašena je najboljom studenticom generacije na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Izvijestili su to iz Srednje škole Koprivnica objasnili kako je Jelena nakon završene osnovne škole upisala smjer hotelijersko-turističkog tehničara, a tijekom srednjoškolskog obrazovanja pohađala je učeničku praksu u Hotelu Mozart u Opatiji te u turističkoj agenciji u Koprivnici. Srednju školu pritom je završila s odličnim uspjehom te uspješno obranila svoj završni rad.

Po završetku srednje škole nastavila je obrazovanje u struci pa je četiri godine pohađala preddiplomski sveučilišni studij Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu, nakon čega je u generaciji 2017./2021. stekla titulu sveučilišne prvostupnice ekonomije. Potom je upisala i diplomski studij Marketing u turizmu.

–  Diplomski rad pisala je na temu “Utjecaj influencer marketinških aktivnosti na namjeru kupnje”. Rad je pohvaljen i ocijenjen najvišom ocjenom od strane komisije. S obzirom na uspješnost diplomskog rada koji je od komisije proglašen kao rad na razini doktorske disertacije, uskoro će s mentoricom objaviti i znanstveni članak koji se temelji na provedenom istraživanju u sklopu diplomskog rada. Nakon uspješno obranjenog diplomskog rada, dobiva titulu sveučilišne magistre ekonomije – objasnili su u koprivničkoj školi.

Na promociji studenata održanoj početkom svibnja našla se tako među najboljim studenticama diplomskog studija te je stekla diplomu sveučilišne magistre ekonomije s fakultetskom pohvalom latinske klasifikacije CUM LAUDE.

– Nakon diplomskog studija, zbog velikog interesa za digitalni marketing i društvene mreže, proširuje postojeće znanje te završava osposobljavanje za internetski marketing i brendiranje na Pučkom otvorenom učilištu Petar Zrinski u Zagrebu – zaključili su.

zatvori