Petak, 26. travnja 2024.

VIDEO Zekić uoči Dinama: Susret protiv Hajduka pokazao je kakve dečke imam u svlačionici tako da predaje nema

Nogometaši Slaven Belupo sutra će u Zagrebu igrati utakmicu 29. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige protiv prvoplasiranog Dinama.

Podsjetimo, Slavenaši u utakmicu ulaze nakon poraza u Kupu protiv Hajduka, dok su Zagrepčani u prošlom prvenstvenom kolu bili bolji od Lokomotive rezultatom 1:2.

>> FOTO Slaven Belupo završio svoje natjecanje u Kupu

Sutrašnju utakmicu koja počinje u 19:10 najavio je trener Farmaceuta Zoran Zekić.

– Čeka nas najzahtjevnija utakmica koja može biti u prvenstvu, ali meni je susret protiv Hajduka pokazao kakve ja dečke imam u svlačionici, s kakvim karakterima, tako da predaje nema. Borit ćemo se od prve do zadnje minute – naglasio je Zekić.

Dodajmo i da je Dinamo prvi na ljestvici sa 63 boda, dok je Slaven Belupo šesti s 37. Bit će ovo i četvrti međusobni susret ovih dviju momčadi u aktualnoj sezoni.

– Lider prvenstva slavio je u Koprivnici s 1:5 i u Zagrebu s 4:1, dok je u posljednjem susretu na Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš rezultat bio 1:1. Redom su u tim utakmicama za našu momčad zabijali Marina, Hoxha i Jambor – istaknuli su u koprivničkom klubu.

Sudac utakmice koja bit će Dario Bel, dok će njegovi pomoćnici biti Marjan Tomas, Kristijan Novosel i Martin Turčin. VAR sudac bit će Zdenko Lovrić, a AVAR Goran Pataki.

zatvori