Nedjelja, 28. travnja 2024.

VIDEO Apaš će večeras biti krcat, a Slaven igra utakmicu sezone, trener Zekić: Hajduk se ovdje osjeća kao doma, to bi nam trebao biti dodatan motiv

Slaven Belupo danas će u 17:30 na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš ugostiti splitski Hajduk.

Utakmica će se igrati u sklopu polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, a na konferenciji za medije najavio ju je trener Farmaceuta Zoran Zekić.

S obzirom na to da se Zekić u ulozi trenera nikad nije našao u finalu hrvatskog Kupa, dok je u Moldaviji osvojio dva, progovorio je koliko mu je današnji susret važan.

– Ne mogu reći da ne iščekujem tu utakmicu jer igramo polufinale protiv odličnog protivnika, bit će i odlična atmosfera. Igra se jedna utakmica pa puno toga ovisi o nama, nadam se da ćemo biti konkurenti i pokazati svoje najbolje lice. Hajduk je uvijek Hajduk i znamo da ovdje ima veliku podršku, praktički se osjeća kao doma. To bi nama trebao biti dodatan motiv i trebali bismo više vjerovati u sebe, biti puno hrabriji i onda je sve otvoreno – kazao je.

Dodajmo da su sve ulaznice za današnju utakmicu rasprodane, a vrata stadiona otvaraju se od 15 sati. U koprivničkom klubu pritom mole sve koji su kupili ulaznicu da na Apaš dođu što prije kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve.

Cijelu najavu pogledajte u videoprilogu.

zatvori