Petak, 3. svibnja 2024.

Trener Farmaceuta Zoran Zekić pred smjenom?

U Nogometnom klubu Slaven Belupo ozbiljno se razmatra smjena trenera Zorana Zekića, doznaje Germanijak.hr.

– Za danas je sazvana sjednica Uprave kluba, a najvažnija tema bit će upravo status aktualnog trenera. Isto tako, dobili smo informaciju da nisu svi odgovorni u klubu suglasni sa Zekićevom smjenom, međutim, samim time što se o tome priča, jasno je da je Zekić blizu izlaznih vrata. Pogotovo što je, prema svim informacijama bliskih i daljih klubu, glavni zagovornik Zekićeve smjene predsjednik Robert Markulin, čija se riječ u klubu najviše sluša – piše Germanijak.hr koji je pokušao kontaktirati Zekića, ali na poruke im nije odgovarao.

>> Germanijak doznaje: Zekić pred smjenom u Slavenu! Odluku klub donosi već sutra!?

Do njih je, naime, došla priča da je Markulin u subotu napustio maksimirski stadion još u prvom poluvremenu, nije mu se dopalo se što je Slaven potpuno inferioran Dinamu pa je ustao i otišao uz riječi, otprilike: ‘Ja to više ne mogu gledati.’ I već je tada počeo tražiti saveznike u klubu za Zekićevu smjenu.

– Markulin je, navodno, razlog za smjenu pronašao u argumentu da Zekić ne daje dovoljno prilike mladim igračima, iako je prosjek godina momčadi s Apaša 25, a osim Tomislava Božića, Marija Marine i Ivana Krstanovića te eventualno Benedikta Mioča ne možemo reći da vidimo neke ‘starce’ u momčadi. Dapače, Zekić je stavio kapetansku traku na ruku mladom talentu Lovri Zvonareku – zaključuju.

zatvori