Petak, 3. svibnja 2024.

Slaven večeras protiv Šibenika, Zekić: Tko god da istrči na teren mora biti na svom maksimumu kako bismo stigli do cilja

Slaven Belupo će danas od 18 sati gostovati na Šubićevcu kod Šibenika u sklopu 31. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige.

U koprivničkom prvoligašu govore da će utakmica biti četvrti međusobni susret ovih dviju momčadi u aktualnoj sezoni.

– U prethodna tri gledali smo po jednu pobjedu Slavena, jednu Šibenika, a jednom je rezultat bio 0:0. Naša je momčad trenutno četvrtoplasirana s 40 osvojenih bodova, dok je Šibenik posljednjeplasirani s 24. Glavni sudac utakmice bit će Jakov Titlić, dok će njegovi pomoćnici biti Jerko Crnčić, Dario Kolarević i Toni Dadić. VAR sudac bit će Zdenko Lovrić, a AVAR Goran Pataki – napominju.

Susret je najavio trener Farmaceuta Zoran Zekić.

Utakmica s Osijekom značila nam je puno s bodovnog i psihološkog aspekta. Momčad je još jednom pokazala veliki karakter, nešto što nas krasi cijelu sezonu, i tako mora biti i danas. U Šibeniku nas, kao i uvijek, čeka iznimno teška i zahtjevna utakmica. Mi smo prošle sezone bili u sličnoj situaciji u kojoj su oni sada tako da znam da će se “bacati na glavu” za tri boda koji su im prijeko potrebni. Mi moramo biti čvrsti, kompaktni i spremni iskoristiti priliku koja nam se ponudi – rekao je Zekić.

>> FOTO: LUDA ZAVRŠNICA Slaven Belupo u sudačkoj nadoknadi prvo izjednačio iz penala, a onda iz kornera zabio za pobjedu

Koprivnički strateg neće moći računati na nekoliko svojih igrača, nastavio je.

– Nekako nas ti kartoni i ozljede baš prate ovog proljeća. Naravno da nam nije drago zbog toga, ali s druge strane prilika je to ostalima da dokažu da im je mjesto u sastavu, što i čine iz vikenda u vikend. Tko god da istrči na teren mora biti na svom maksimumu kako bismo stigli do cilja – zaključio je Zekić.

zatvori