Četvrtak, 2. svibnja 2024.

Noćne čarolije u Hogwartsu u koprivničkoj knjižnici

Noć knjige ’23. u Knjižnici i čitaonici Fran Galović donosi i pravu poslasticu za mlade ljubitelje čitanja.

U petak će se održati prva ovogodišnja radionicu za mlade od 11 do 19 godina u ciklusu programa “Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici” pod nazivom Noćne čarolije u Hogwartsu .

– S obzirom na to da se održava u Noći knjige i ova posebna tematska Harry Potter radionica bit će, iznimno, održana u večernjim satima od 19 do 20:30 u prostoru Odjela za odrasle. Polaznike radionice očekuju uzbudljive i zabavne aktivnosti povezane sa svijetom slavnog malog čarobnjaka. Osim tradicionalnog nagradnog kviza, u Tromagijskom knjižničnom turniru, osmišljenom posebno za ovu priliku, morat će pokazati ne samo znanje o detaljima iz knjiga i filmova o Harryju Potteru, već i vještine snalaženja u knjižnici, kao i kreativnost u rješavanju različitih tajnovitih zadataka koje su za njih pripremili knjižničari i knjižnični volonteri – objašnjavaju organizatori.

Broj sudionika radionice je ograničen, stoga su obavezne prethodne prijave, isključivo putem online poveznice https://forms.gle/Zjh6L2JrwLbp1MCo6.

zatvori