Subota, 4. svibnja 2024.

FOTO Vatrogasna zajednica Grada Đurđevca održala redovnu godišnju skupštinu

Održana je redovna godišnja skupština Vatrogasne zajednice Grada Đurđevca.

U đurđevačkoj Gradskoj upravi govore da su skupštini prisustvovali gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči, zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ratimir Ljubić, predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Darko Palaš, predstavnici VZO iz Požarnog područja Đurđevac, predsjedništvo i zapovjedništvo VZG Đurđevac, brojni vatrogasci te gosti iz prijateljskih i susjednih društava.

– Skupštinu je vodio predsjednik Alen Škudar uz članove Mateja Stoprda i Ivana Petrovića, a podnesena su izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora za 2022. godinu koja su jednoglasno usvojena – ističu u Gradu.

Đurđevački vatrogasci tako planiraju i ubuduće raditi na školovanju i edukaciji članova svojih DVD-a, boljem opremanju, sudjelovanju u svim prigodnim natjecanjima, vježbama i manifestacijama, a radit će i na protupožarnoj zaštiti i preventivi.

– Nakon izvješća o dosadašnjem radu i brojnim lanjskim vatrogasnim aktivnostima, članovi skupštine jednoglasno su prihvatili plan i program rada za ovu godinu. Vatrogascima okupljenim u zajednicu na dosadašnjem radu i aktivnostima čestitao je gradonačelnik Janči – zaključuju.

zatvori