Subota, 27. travnja 2024.

FOTO Općina Molve nabavila dva navalna vatrogasna vozila

Općina Molve nabavila je dva nova navalna vatrogasna vozila za potrebe vatrogasnih društva s područja općine kao i za Vatrogasnu zajednicu Općine Molve vrijedna 300.000 eura.

– Nabava vozila i opreme obavljena je u suradnji s Vatrogasnom zajednicom Koprivničko-križevačke županije te Hrvatskom vatrogasnom zajednicom i glavnim zapovjednikom Slavkom Tucakovićem – poručili su iz Općine Molve.

Dodaju da je u srijedu ispred Vatrogasnog doma Molve održana svečana primopredaja navalnih vozila, a prisustvovali su općinski načelnik Zdravko Ivančan, predstavnici VZO Molve, DVD-a Molve, DVD-a Repaš, DVD-a Gornja Šuma, DVD-a Molve Grede, predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Zvonimir Habijan te Franjo Čolakovac ispred Župe Uznesenja BDM Molve koji je posvetio i blagoslovio nova vozila te drugi uzvanici i gosti.

Načelnik Ivančan tom je prilikom kazao kako će nova navalna vozila i opremu vatrogasci koristiti u svojim intervencijama za koje se nada da će ih biti što manje. Poželio im je uspjeh u njihovom radu te predao ključeve vozila predsjedniku VZO Molve Petru Greguriću i predsjedniku DVD-a Molve Tihomiru Žufiki.

Spomenimo da je osim navalnih vozila Općina prošle godine nabavila i tri kombi vozila za potrebe obavljanja vatrogasne djelatnosti na ovom području, a sve povodom obljetnice 30 godina postojanja Općine Molve.

zatvori