Petak, 17. svibnja 2024.

FOTO Lovro Matovina se iz Lendave vratio sa zlatom i srebrom: Bilo je to još jedno iskustvo s puno dobrih mečeva, druženja i novih poznanstva

Lovro Matovina iz Badmintonskog kluba Koprivnica bio je odličan na Međunarodnom turniru Srebrna žogica koji se održao u Lendavi.

Iz kluba poručuju da je nastupilo 100 igračica i igrača, a igrale su se kategorije podmlatka U13, U15 i U17.

– Lovro Matovina igrao je u kategoriji U15 – singl i par. U subotu su se igrali svi mečevi do polufinala, dok su za nedjelju ostavljena polufinala i finala. U subotu se Lovro izborio za medalje samo nije znao koju će osvojiti – imao je sigurno broncu i u singlu i u paru, jer je sve pobijedio. Par je igrao s Markom Šurinom iz Badmintonskog kluba Zagreb Medvedgrada – napominju u klubu.

Dodaju da se u nedjelju moglo vidjeti jako puno dobrih mečeva.

– U polufinalu singla U15 igrao je protiv Slovenca Roka Strelca, pobijedio bez izgubljenog gema te izborio finale. U finalu je igrao protiv Čeha Daniela Čada i izgubio na tri tijesna gema te tako osvojio srebro. U paru s Markom, dominirali su u U15 i bez izgubljenog gema došli do zlata – zaključuju u klubu.

Lovro se tako vratio kući sa zlatom i srebrom.

– To je bilo još jedno novo iskustvo s puno dobrih mečeva, druženja i novih poznanstva. Znam da sam mogao bolje, ali bitno mi je da sam nešto novo naučio i jedva čekam neki sljedeći turnir – kazao je Lovro.

zatvori