Petak, 17. svibnja 2024.

FOTO: DAN SPORTA U Obrtničkoj školi Koprivnica odigravale su se nogometne, košarkaške i odbojkaške utakmice, stolni tenis, badminton, šah, futsal, floorball i graničar

I ove se godine, već tradicionalno, održao Dan sporta Obrtničke škole Koprivnica.

Posljednji dan uoči proljetnih praznika odigravale su se nogometne, košarkaške i odbojkaške utakmice, stolni tenis, badminton, šah, futsal, floorball i graničar učenika i profesora škole, učenika Centra za odgoj obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce i profesora Srednje škole Koprivnica.

Iz škole poručuju da su utakmice protekle u veseloj atmosferi te se borilo za svaki koš, gol ili poen, a učenici i profesori pokazali su sportsku kulturu i odlično motoričko znanje u svim sportovima.

– Na Dan sporta odigrana je i završnica prvog Šahovskog školskog turnira koji je počeo još početkom ožujka. Na cijelom turniru sudjelovala su 32 učenika, a u samoj završnici njih 16. U napetim ogledima kao prvak turnira završio je Antonio Kovačić iz 4.b razreda. Srebro je odnio Matija Habek isto tako iz 4.b razreda dok je bronca pripala Luki Prosenjaku iz 3.a razreda – napominju u školi.

zatvori