Nedjelja, 28. travnja 2024.

Djedica (87) u Koprivnici oduzeo prednost pa skrivio prometnu, isto napravio i ‘gospon’ (73) u Virju

Na području Policijske uprave koprivničko-križevačke jučer su se u nešto više od sat vremena dogodile dvije prometne nesreće koje su skrivili stariji vozači.

Naime, u policiji govore da je prvo oko 10:20 u Kolodvorskoj ulici u Virju 73-godišnjak vozio Mazdu koprivničkih registarskih oznaka, a zbog oduzimanja prednosti prolaska sudario se s Opelom koprivničkih registarskih oznaka koji je iz suprotnog smjera vozila 24-godišnjakinja. Prilikom sudara Mazda je odbačena u parkirani osobni automobil Nissan.

– U prometnoj nesreći 24-godišnja vozačica je lakše ozlijeđena, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak – objašnjavaju u policiji.

Nedugo nakon toga, oko 11:25, u Koprivnici je 87-godišnjak vozio Hyundai riječkih registarskih oznaka krećući se Potočnom ulicom u smjeru raskrižja s Ulicom Ivana Mažuranića i Stari Brežanec.

– Dolaskom do raskrižja zbog oduzimanja prednosti prolaska sudario se s Hyundaijem koprivničkih registarskih oznaka koji je vozila 27-godišnjakinja. Nakon sudara Hyundai koprivničkih registarskih oznaka udario je u prometni znak – ističu.

I u ovoj nesreći vozačica je lakše ozlijeđena, a protiv 87-godišnjaka će biti pokrenut prekršajni postupak.

zatvori