Subota, 20. travnja 2024.

Zekić uoči Hajduka: Očekujem veliku borbu na terenu i pravu partiju mojih igrača

Nogometaši Slaven Belupa danas će odmjeriti snage s Hajdukom u Splitu u sklopu 26. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige.

Utakmicu je najavio trener Farmaceuta Zoran Zekić koji je najprije čestitao juniorima Hajduka na ulasku u polufinale Lige prvaka.

– Imaju u svojoj kući veliku budućnost, ne samo igračku nego i trenersku u gospodinu Budimiru. Što se tiče današnje utakmice, bit će to dvoboj dva protivnika u suprotnom raspoloženju, Hajduk nakon slavlja i dobre igre u Osijeku, a mi nakon poraza od Lokomotive. Unatoč tome, očekujem veliku borbu na terenu i pravu partiju mojih igrača. Čeka nas dobra atmosfera na tribinama i to nam mora biti dodatan motiv – kazao je Zekić.

Napomenuo je kako će im nedostajati nekoliko igrača.

– Sve je to dio života i nogometa. Imaš kvalitetnijih dana i onih manje kvalitetnih. Iako imamo kadrovske probleme, karakter, volja i htijenje ne smiju biti upitni ni u jednom trenutku, bez obzira protiv koga se igra. Koga nema, bez njega se mora. Imamo igrače koji će ih zamijeniti i to im je prilika da zgrabe svoje mjesto u sastavu za završnicu sezone – zaključio je trener.

zatvori