Petak, 26. travnja 2024.

ZAVRŠIO IZA REŠETAKA Muškarac (45) opljačkao trgovinu uz prijetnju oružjem, policija mu naknadno pretražila auto i kuću pa pronašla drogu

Službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke proteklih su dana imali posla s 45-godišnjakom koji je opljačkao trgovinu uz prijetnje, a onda završio u pritvoru.

Kako govore u policiji, nakon provedenog kriminalističkog istraživanja sumnja se da je 45-godišnjak u subotu u popodnevnim satima u mjestu Kalnik uz prijetnju da u vozilu i vikendici ima oružje iz trgovine ukrao razne artikle oštetivši pritom vlasnika za 140,76 eura.

– Temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru provedena je pretraga prijevoznog sredstva i vikend objekta te je pronađen dio ukradenih artikala i manja količina droge marihuane. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja kaznena prijava je podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu, a muškarac je predan pritvorskom nadzorniku – objašnjavaju.

Također, zbog neovlaštenog posjedovanja droge nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda će biti podnijet optužni prijedlog, zaključuju u policiji.

zatvori