Četvrtak, 2. svibnja 2024.

U Hostelu Borik održat će se eFootball (PES) turnir

Natjecanja u igranju video igara sve su popularnija, a domaćin jednog takvog turnira bit će i Đurđevac.

Naime, u nedjelju 26. ožujka u Hostelu Borik održat će se efootball2023.

– Pravila su da se igra jedan protiv drugog igrača ili dva protiv dva, ovisi o prijavama. Prijaviti se može bilo tko, bili iskusni ili manje iskusni igrači, a ovo je odlična prilika da se otkrije i pokoji novi talent koji nije imao šansu negdje pokazati svoje vještine efootballa. U prekrasnom ambijentu park šume Borik i Hostela Borik uz druženje i igru, igrače očekuju i vrijedne nagrade – rekao je Matija Bažulić, jedan od organizatora.

Kazao je da je početak turnira planiran za 13 sati, a što se tiče samog natjecanja, na oba turnira može se sudjelovati jer će se faze turnira igrati odvojeno, primjerice prvo ide grupna faza 1v1, zatim grupna faza 2v2 pri čemu sustav natjecanja ovisi o broju prijava.

Dodajmo da Grad Đurđevac, Stari Grad, Hotel Picok i mnogi drugi osiguravaju nagrade na turniru, nagrada će biti mnoštvo – primjerice: ručak ili večera u Restoranu i pivnici Stari grad, vožnja quadom dva sata, vikend ručak u Hostelu Borik Đurđevac, ručak ili večera u Hotelu Picok Đurđevac, paket ulaznica Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci, Hrvatska Sahara – Zoo, Muzej Grada Đurđevca, polupansion u hostelu Borik Đurđevac.

Prijava vrijedi nakon ispunjavanja prijavnice i uplate kotizacije. Kotizacija za turnir 1vs1 iznosi 10 eura, a za ekipu 2v2 ukupno 15 eura.

Efootball2023 je u organizaciji Starog Grada d.o.o., Pes Experta i Turističke zajednice Grada Đurđevca, a prijaviti se možete na Facebook stranici Đurđevački pijesci i Pes Experta ili web stranici Grada Đurđevca.

zatvori