Četvrtak, 2. svibnja 2024.

Predsjednik Uprave Belupa Hrvoje Čeović novi je član Gospodarskog vijeća HGK Županijske komore Koprivnica

Predsjednik Uprave Belupa Hrvoje Čeović novi je član Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Koprivnica.

Priopćili su to iz županijskog ogranka nakon što su se članovi vijeća sastali 1. ožujka na prvoj ovogodišnjoj sjednici.

– Čeović iza sebe ima bogato menadžersko iskustvo u korporativnom sektoru, gotovo 30 godina u američkoj kompaniji Procter&Gamble gdje je bio potpredsjednik za Srednju Europu. Osnivač je konzultantske tvrtke za savjetovanje i pomoć u implementaciji projekata iz područja nastupa na tržištu, poslovne i organizacijske transformacije te razvoja komercijalnih i liderskih kompetencija. Na mjesto predsjednika Uprave Belupa dolazi sa velikim ambicijama, a sve za dobrobit Belupa i njegovih zaposlenika – istaknuli su.

Spomenimo i da je središnja tema rasprave na sjednici bila rasprava o važnosti primjene principa održivog razvoja u poslovanju tvrtki. U raspravi su sudjelovali predsjednik koprivničkog ogranka Krunoslav Vitelj, potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore Tomislav Radoš, voditeljica odjela za energetiku, zaštitu okoliša i komunalno gospodarstvo Hrvatske gospodarske komore Tamara Kelava, direktorica Sektora za poslovnu održivost i zelenu transformaciju u Podravki Nataša Mikuš Žigman, zamjenica gradonačelnika Koprivnice Ksenija Ostriž i predsjednik Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije i član Gospodarskog vijeća Damir Felak.

Izvor: HGK ŽK Koprivnica
Izvor: HGK ŽK Koprivnica
Izvor: HGK ŽK Koprivnica
Izvor: HGK ŽK Koprivnica
zatvori