Četvrtak, 16. svibnja 2024.

[POKLANJAMO] ‘Guja u njedrima’ stiže u Domoljub, znamo koga vodimo na predstavu

Ljubitelji dobrog crnog humora i trilera ovoga ožujka dolaze na svoje.

Tri izvrsne glumice – Ines Bojanić, Jasna Palić Picukarić i Hana Hegedušić (u alternaciji s Ružicom Maurus) stižu u Domoljub s triler komedijom koju potpisuje poznati i svjetski priznati britanski autor Alan Ayckbourn (“Snake In The Grass” 2002.) koji na zanimljiv i intrigantan način donosi dojmljivu i slojevitu priču.

Pučkom otvorenom učilištu Koprivnica želja je ponuditi raznovrstan repertoar te sadržajno i karakterno što različitije predstave, a ova kazališna uspješnica zasigurno će repertoar obogatiti. U maniri ponajboljih britanskih kazališnih komada “Guja u njedrima” vješto isprepliće humor i napeti psihološki triler dok pratimo neočekivane smjerove, zaplete i rasplete u režiji rajka Minkovića.Vješto vođena priča s više obrata donosi studiju obiteljskih odnosa između tri žene kompleksnih i ‘pomaknutih’ karaktera, a glumice očito jako uživaju u ovakvim izazovnim glumačkim interpretacijama budući svojom izvedbom ovog kazališnog komada oduševljavaju publiku.

U četvrtak, 16. ožujka u 19:30, “Guja u njedrima” zaigrat će “daskama koje život znače” u Domoljubu i oduševiti sve poklonike intrigantnih kazališnih djela jer ovaj komad nikog ne ostavlja ravnodušnim!


Portal Drava.info i Pučko otvoreno učilište Koprivnica jednom čitatelju ili čitateljici poklanjaju dvije ulaznice.

Dobitnica ulaznica je Goga Bukvić. Daljnje upute poslali smo vam u Facebook inbox.

Izvor: POU Koprivnica
zatvori