Četvrtak, 25. travnja 2024.

Podravkašice večeras protiv Zrinskog, Pranjić: Glavni zadatak će nam biti zaustaviti njihovu odličnu igru s pivotom i Selenu Milošević

Rukometašice Podravka Vegete večeras će u Školsko-sportskoj dvorani Josip Samaržija-Bepo ugostiti Zrinski.

U klubu govore da se utakmica igra u sklopu 18. kola Prve hrvatske rukometne lige za žene, a na rasporedu je u 18 sati. Susret je najavio trener Podravkašica Antonio Pranjić.

– Glavni zadatak će nam biti zaustaviti njihovu odličnu igru s pivotom i naravno njihovu glavnu igračicu Selenu Milošević. Tražit ću kao i uvijek brzinu i efikasnost u napadu te da igra bude organizirana kao što je to bilo u Pločama. Nećemo moći računati na Elenu Popović koja ima bronhitis, a Ana Pandža vraća se u sastav iako nije bila ni u Pločama zbog jake prehlade pa će trebati neko vrijeme da uhvati ritam i da se vrati u stanje u kojem je bila prije toga. Tena Megerle i dalje trenira po zasebnom programu nakon operacije ramena i želio bih je pohvaliti jer radi odlično te se nadamo njezinom skorom povratku – rekao je trener.

Svoje viđenje nadolazećeg susreta dala je i Podravkašica Ivona Mrđen.

– Dočekujemo šestu ekipu lige. Igraju dobar rukomet i trebamo i toj utakmici pristupiti ozbiljno od prve minute. Što se tiče nas, nastavljamo dalje sa svojim ciljevima i svaku utakmicu koristimo da podignemo razinu svoje igre, kako u obrani, tako i u napadu – naglasila je.

Spomenimo da je ulaz u dvoranu slobodan.

zatvori