Petak, 26. travnja 2024.

Podravkašice ove nedjelje u Splitu protiv jake domaće ekipe, Pranjić: Tražit ću agresivnu i čvrstu obranu te brzu tranziciju

Rukometašice Podravka Vegete u nedjelju u jutarnjim satima kreću put Splita gdje ih istog dana očekuje 19. kolo Prve hrvatske lige za žene protiv Splita 2010.

U koprivničkom klubu govore da je utakmica na rasporedu u 18:15 u Športskom centru Gripe u maloj dvorani, a sudački par bit će Pavić/Torbarina.

Nedjeljni susret najavio je trener Podravkašica Antonio Pranjić.

– U nedjelju gostujemo u Splitu kod ekipe koja je ove kalendarske godine u prvenstvu tek u srijedu protiv Lokomotive doživjela svoj prvi poraz što dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. Imaju igračice koje su već dugo zajedno što je njihova najveća prednost jer se odlično poznaju. Tamo igra i naša bivša igračica Gabriela Gudelj koja je s ostalim igračicama u odličnoj formi. Pripremamo se za taj dvoboj i nadam se da ćemo biti kompletni u nedjelju, a kao i dosad, tražit ću od naših igračica agresivnu i čvrstu obranu te brzu tranziciju – poručio je.

Svoje viđenje utakmice dala je i igračica Lea Franušić.

– Spremne smo, a čeka nas vrlo dobra ekipa Splita. Vidjeli smo i rezultat s Lokomotivom koji je bio na jedan razlike. Ući ćemo ozbiljno u tu utakmicu i nadam se da ćemo prije svega čvrstom obranom i dobrom igrom u napadu, uz poneku kontru i polukontru doći do novih bodova – zaključila je.

zatvori