Nedjelja, 28. travnja 2024.

Podravina adventure u Đurđevcu: Susret stotine quadova i airsoft turnir

Turistička zajednica Grada Đurđevca idući vikend, 18. i 19. ožujka, u suradnji s partnerima organizira Podravina adventure – sand quad safari Podravina i airsoft turnir.

– Posebnost ovog događaja je da je quad staza na pješčanom proplanku u Park šumi Borik u obliku leptira – naglašava direktor Turističke zajednice Grada Đurđevca Mario Fuček za Podravski radio i dodaje da su Đurđevački pijesci poznati, između ostalog, po leptirima kojih na ovom području ima registriranih 529 vrsta pa su odlučili taj motiv uzeti za stazu i kao takva jedinstvena je u Hrvatskoj.

Fuček dodaje da očekuju preko stotinu quadova na ovom događaju. Posjetitelje očekuje panoramska vožnja po vinorodnoj Bilogori i neizostavan posjet vinariji, airsoft turnir, vožnja po registriranoj motocross stazi Karasov brijeg i after druženje u hostelu Borik.

Posjetitelji će po promotivnim cijenama moći se provozati iznajmljenim quadovima, a više informacija o prijavi i cjelokupnom programu koji počinje u prijepodnevnim satima 18. i 19. ožujka pronađite na web stranici Grada Đurđevca i Turističke zajednice Grada Đurđevca te njihovim društvenim mrežama.

– Organizirat ćemo tematske evente par puta godišnje da se okupi čim veći broj ljubitelja prirode i adrenalina i nadam se da će to biti još jedna lijepa turistička priča grada Đurđevca – naglašava Fuček.

Dodajmo da su partneri na Podravina adventure eventu uz Turističku zajednicu Grada Đurđevca i Turistička zajednica područja Dravski Peski, ASK Templari, Stari Grad d.o.o., Off road klub Piva dvije i Karas d.o.o.

Tekst: Božidar Kovač

Izvor: Turistička zajednica Grada Đurđevca
zatvori