Četvrtak, 18. travnja 2024.

Mladi koprivnički atletičari sjajni u Zagrebu, Teo Ištvan osvojio naslov prvaka Hrvatske

Članovi Atletskog kluba Koprivnica proteklog su vikenda ostvarili odlične rezultate na natjecanjima održanima u Zagrebu.

Kako govore u klubu, u subotu je održano Dvoransko prvenstvo Hrvatske u višeboju za limače i limačice, a discipline u kojima su se natjecali bile su trčanje na 60 metara, skok u dalj i bacanje kugle od dva kilograma.

– Ella Sever je zbrojem osvojenih bodova u trčanju na 60 metara, skoka u dalj i bacanja kugle osvojila 16. mjesto. Zbrojem bodova spomenutih tri disciplina Teo Ištvan je bio najbolji i osvojio naslov prvaka Hrvatske u višeboju za limače – ističu u klubu.

U nedjelju je pak održano Prvenstvo Hrvatske u višebojima u dvorani. U konkurenciji mlađih kadetkinja u četveroboju nastupila je Tija Požgaj koja je osvojila 22. mjesto s 1.318 bodova i Karla Obranović koja je osvojila 25. mjesto s 1.244 boda. U konkurenciji mlađih kadeta u četveroboju nastupio je Petar Slavinić i osvojio četvrto mjesto s 1.305 bodova. Spomenimo da je Petru Slaviniću medalja i treće mjesto izmaklo za samo četiri boda.

zatvori