Petak, 3. svibnja 2024.

FOTO/VIDEO U Đurđevcu otvorena nova poljoljekarna i vrtni centar KTC-a

U Đurđevcu je danas otvorena nova poljoljekarna i vrtni centar KTC-a.

Nova poljoljekarna nalazi se u prostoru “starog” KTC trgovačkog centra u Đurđevcu na adresi Đure Basaričeka 10a. Poljoljekarna i vrtni centar nude širok izbor robe za poljoprivrednike i ljubitelje vrtlarenja. Novi vrtni centar i poljoljekarna KTC su 22. po redu u sastavu tvrtke KTC d.d.

Educirano osoblje pomoći će kupcima savjetima kod odabira sredstava za zaštitu bilja, sjemenske robe, stočne hrane i ostalog prodajnog asortimana.

Radno vrijeme je od osam do 18 sati, subotom od osam do 14 sati. Novozaposleno je šest djelatnika, a voditelj poljoljekarne vrtnog centra KTC u Đurđevcu je Hrvoje Maletić.

Podsjetimo, KTC je u Đurđevcu 15. prosinca 2022. godine svečano otvorio i novi, moderni trgovački centar u sklopu kojeg je supermarket na 1.200 metara kvadratnih, benzinska postaja i caffe bar na adresi Đure Basaričeka 16.

KTC d.d. posluje već punih 30 godina u 26 gradova Republike Hrvatske, a osnovna djelatnost je trgovina. Uz trgovine i poljoljekarne, KTC u sastavu trgovačkih centara nudi usluge ugostiteljstva, a posluje i sa 16 benzinskih postaja.

 

KTC ĐURĐEVAC – OTVORENA NOVA POLJOLJEKARNA VRTNI CENTAR

Objavljuje Podravski radio u Ponedjeljak, 6. ožujka 2023.

 

zatvori