Četvrtak, 2. svibnja 2024.

FOTO Prve Vatrogasne igre djece i mladeži u Kalinovcu okupile brojne natjecatelje

Prve Vatrogasne igre djece i mladeži VIDiM 2023. u organizaciji Vatrogasne zajednice Općine Kalinovac održane su u subotu.

Iz Općine Kalinovac poručuju da je sudjelovalo devet ekipa vatrogasne mladeži i djece i to dobrovoljnih vatrogasnih društava Gotalovo, Repaš, Sirova Katalena, Šemovci, Miholjanec, Virje, Kalinovac, Batinske i VZO-a Novo Virje.

– Na samom početku riječi dobrodošlice svim ekipama uputio je predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Kalinovac Mario Biruš, a svim prisutnima, obratila se i ravnateljica Osnovne škole Ivan Lacković Croata Mirjana Bazijanec te otvorila igre. Mladež i djeca okušali su se u svladavanju poligona, štafetnoj igri, nogometu i graničaru. Druženje je proteklo u pozitivnom i vedrom ozračju te su ostvarena nova prijateljstva i suradnje – objašnjavaju.

Spomenimo da su organizatori i predsjednik Općinskog vijeća Ivan Patačko zahvalili svima na velikom odazivu i na fer igri, sa željom da ovakva druženja budu što češća. Za kraj su svim sudionicima podijeljene medalje i zahvalnice.

zatvori