Subota, 4. svibnja 2024.

FOTO Na godišnjoj izbornoj skupštini potvrđeno novo-staro vodstvo Kluba 61. lad PZO Koprivnica

U Društvenom domu na Vinici održana je godišnja izborna skupština Udruge hrvatskih branitelja Klub 61. lad PZO Koprivnica.

Na skupštini, koju je vodio predsjednik udruge Ranko Vrban, potvrđeno je novo-staro vodstvo te su predstavljena i prihvaćena programska i financijska izvješća te izvješće nadzornog odbora za 2022. godinu.

– Iz podnesenih izvješća vidljivo je da je udruga provela velik broj aktivnosti u cilju evociranja sjećanja na Domovinski rat, ratnu postrojbu 61. lad PZO Koprivnica iz koje je udruga i proizišla, ljude, mjesta i događaje u kojima su kao pripadnici ratne postrojbe i sudjelovali – izvijestili su iz Grada Koprivnice.

Okupljenim članovima udruge, braniteljima, Udruzi žena Vinica i ostalim gostima uime Grada Koprivnice obratio se gradonačelnik Mišel Jakšić. Pohvalio je rad udruge i svih njenih članova koji sudjeluju na svim većim manifestacijama i obilježavanju obljetnica u organizaciji Grada Koprivnice.

Skupštini su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, voditeljica Područnog odjela Koprivnica, Ministarstva hrvatskih branitelja Tatjana Mihaldinec, predsjednik Odbora za branitelje Grada Koprivnice Ivica Jurenec i tajnik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, podružnica Koprivničko-križevačke županije Damir Vuković.

zatvori