Utorak, 7. svibnja 2024.

FOTO Mlade Podravkašice izgubile od Đurđevca, trenerica Zečević: Pružile smo dostojan otpor, ali za pozitivan rezultat nije bilo snage

Rukometašice Podravke 2 Lino Rukometnog kluba Podravka Vegeta upisale su poraz u zaostaloj utakmici 16. kola Druge hrvatske rukometne lige za žene Sjever.

Kako govore u koprivničkom klubu, protivnice su u tom susretu bile rukometašice Đurđevca.

– Drugoplasirana je to ekipa koja ima 26 bodova, šest manje ima Podravka, dok šest više od Đurđevca ima Zelina. Iako su se Podravkašice dobro držale, domaća je ekipa u potpunosti opravdala svoju kvalitetu i upisala pobjedu od 31:23. Ne treba ni govoriti da su u protekloj sezoni konkurirale za ulazak u Prvu hrvatsku ligu za žene što dovoljno govori o kakvoj se ekipi radi – ističu.

Trenerica mladih Podravkašica Đurđica Zečević napomenula je kako je pobijedila iskusnija i u ovom trenutku kvalitetnija domaća ekipa.

– Naše djevojke, već pomalo umorne od napornog natjecateljskog tjedna, pružile su dostojan otpor, ali za neki pozitivan rezultat nije bilo snage. Još uvijek su kod pojedinih igračica vidljive velike oscilacije iz utakmice u utakmicu, od dobrog do slabijeg izdanja i obratno što treba vjerojatno pripisati akutnom zamoru i pomanjkanju iskustva. Konstantno dobru igru pokazala je Domović, a u ovoj joj se utakmici ponovno priključila i jako dobra Lea Smiljanec – rekla je.


Podravka LINO: Jakupanec, Domović 7, Cvelber 2,Miklić 3, Zvonar, Smiljanec 9, Javorić, Marijanović(G), Rumek 1, Đelekovčan 1, Horvat(G), Gregurić, Hajdinjak, Napan, Adžaga

zatvori