Utorak, 30. travnja 2024.

Članovi DVD-a Severovci održali godišnju skupštinu, želja je da se do kraja godine obnovi društveni dom

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Severovci održali su redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.

Izvijestili su to iz Grada Đurđevca i dodali da su skupštini prisustvovali i gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči, predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković i zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Đurđevac Matija Markešić.

Zapovjednik DVD-a Severovci Ivan Sobota otvorio je pak i vodio skupštinu, podnio je izvještaj o radu DVD-a u 2022. godini i plan rada za 2023. godinu.

– Planom rada za ovu godinu severovački su si vatrogasci zacrtali da će završiti radove na društvenom domu, raditi na osposobljavanju članova, održavanju vatrogasne opreme i prostora, obnovi starih vatrogasnih kola te i dalje raditi na protupožarnoj zaštiti. Skupština je jednoglasno prihvatila izvještaje i plan rada – naglasili su u Gradskoj upravi.

Gradonačelnik Janči je izrazio želju da se do kraja godine društveni dom obnovi i da se uredi okoliš kako bi dom dobio na dodatnoj vrijednosti. Kako je naglasio, to je preduvjet za održavanje raznih događanja i manifestacija, a dodao je i kako DVD u potpunosti ima podršku Grada Đurđevca u realizaciji svih projekta.

Izvor: Grad Đurđevac
Izvor: Grad Đurđevac
Izvor: Grad Đurđevac
zatvori