Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

VIDEO Zekić uoči Osijeka: Želim da budemo još malo hrabriji, okomitiji i opasniji

Nogometaši Slaven Belupa danas će u sklopu 21. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige gostovati na Gradskom vrtu kod Osijeka.

Utakmicu koja se igra u 17:10 za stranice kluba najavio je trener koprivničke momčadi Zoran Zekić istaknuvši da vjeruje da će njegovi igrači dodatno nadograditi igru u odnosu na odličnu predstavu protiv Dinama u prošlom kolu.

>> FOTO Jambor za bod protiv lidera prvenstva

– Mislim da smo podigli samopouzdanje i vjeru u sebe, želimo da to tako bude i danas – da budemo još malo hrabriji, okomitiji i opasniji. Na kraju krajeva, da od svega toga imamo korist u bodovnom učinku – poručio je.

Osvrnuo se i na ekipu Osijeka koja je nakon zimske pauze upisala poraz, remi i pobjedu, a u igračkom kadru uvela je podosta promjena.

– Prilično su se osvježili, ostavili su ono najbolje što im treba, a neke igrače su utržili. Imaju sad već i dosta mladih igrača, napravili su promjene oko nekih imena. Bit će zahtjevna utakmica, zapravo me prvenstveno zanima kako ćemo se mi postaviti – kazao je Zekić.

Progovorio je i o promjenama u vlastitom kadru nakon dobre utakmice protiv Dinama.

– Bila je dobra, iako se potencira da je Dinamo bio loš, a naravno da je bio loš zbog naše dobre igre. Taktički zamisli uvijek postoje, često se prilagođavamo protivničkim momčadima što nije moja želja do kraja. Nisu bitni sustavi ni sastav, već kako ćemo završiti – zaključio je Zekić.

zatvori