Četvrtak, 16. svibnja 2024.

Udruga udomitelja za djecu Osmijeh ponosna na sedam realiziranih projekata tijekom prošle godine

Tijekom prošle godine članovi Udruge udomitelja za djecu Osmijeh iz Đurđevca uspješno su realizirali sedam projekata.

Rečeno je to na redovnoj godišnjoj skupštini koja je održana u Društvenom domu Mladen Markač.

Iz Gradske uprave poručuju da udruga broji više od 40 udomitelja s područja đurđevačke Podravine koji mogu biti zadovoljni bogatom djelatnošću svoje organizacije.

Predsjednica udruge Dubravka Čordašev ovom prilikom istaknula je da je jako ponosna na rad udruge koja je u prošloj godini imala sedam projekta koje je uspješno provela te napomenula kako je udruga sudjelovala u svim manifestacijama u organizaciji Grada Đurđevca i Turističke zajednice grada Đurđevca. Naglasila je kako udruga trenutno provodi projekt “Institucionalna podrška” koji je odobren od Nacionalne zaklade civilnog društva te da će taj projekt trajati naredne tri godine.

Predsjednica udruge udomitelja za djecu Osmijeh također je prezentirala plan rada udruge u 2023. godini te je istaknula kako će udruga biti i dalje aktivna sa svojim promotivnim štandom za vrijeme gradskih manifestacija grada kako bi promicali udomiteljstvo kao primarni oblik zaštite djece bez adekvatne roditeljske skrbi.

Isto tako će udruga i dalje nastaviti s radom kroz razne projekte kako bi omogućili razne društvene aktivnosti, kao što su kreativno-likovne radionice, sportske aktivnosti i edukacije za svu djecu koja su smještena u udomiteljske obitelji.

Dodajmo da su na skupštini podnesena izvješća o radu, financijsko izvješće i izvješće Nadzornog odbora koja su jednoglasno usvojena.

Izvor: Grad Đurđevac
zatvori